за vapy

ВЕЙПИ е компания, която се занимава с производство и дистрибуция на едро на портативни електронни наргилета. Компанията разполага с патент за предлаганите устройства, което означава, че всяко подобно устройство на пазара е незаконнта реплика. Нашите устройства се създават поръчково в 3 различни фабрики, а течностите са продукт на най-голямата в света компания за ел.течности, сертифицирани за безупречно качество. Всяко наше устройство минава 7 етапа на контрол на качеството преди да достигне до потребителите.

какво е vapy

VAPY e портативно електронно наргиле – компактно и елегантно предварително заредено с течност устройство, което изпарява течност на основата на натурален растителен глицерин.

ТЕХНОЛОГИЯТА НА ВЕЙПИ

Иновативната технология на това устройство е все по-предпочитана както от пушачите, така и от голям процент непушачи, защото чрез нея те си доставят удоволствие от пушенето – без лоша миризма и вреди за здравето.

продажби и пазари

Компанията оперира на 9 световни пазара, като експанзията продължава. На Българския пазар продажбите само за последните 6 месеца надминаха милион и половина устройства.

ЕДНОКРАТНи УСТРОЙСТВа С ДЪЛЪГ ЖИВОТ

VAPY наргилета са за еднократна употреба, но могат бъдат ползвани в продължение на 2 години. Вейпи са едни от най-издръжливите устройства в световен мащаб.

ПРОДУКТОВА ЛИНИЯ

Безникотиновата линия портативни наргилета предлага 11-те най-добри и най-търсени вкуса за 2021г., конкретно сред българските потребители, а никотиновата линия с 10 вкуса задоволява напълно разнообразните желания на любителите на по-силни вкусове.

ПРОВЕРКА ЗА ГОДИНИ

Моля да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да продължите към сайта.