sales@vapy.bg

*Според „ЗТТСИ“ в България онлайн продажбата на електронни устройства със и без никотин е забранена, тъй като са приравнени към тютюневите изделия. Можете да закупите нашите устройства в над 300 търговски обекта в цялата страна, част от които са описани тук. За повече информация: +359 878 787847

 

за vapy

ВЕЙПИ е компания, която се занимава с производство и дистрибуция на едро на портативни електронни наргилета в България и по света. Компанията разполага с патент за предлаганите устройства, което означава, че всяко подобно устройство на пазара е незаконна реплика. Нашите устройства се създават поръчково в 3 различни фабрики, а течностите са продукт на най-голямата в света компания за ел.течности, сертифицирани за безупречно качество. Всяко устройство Вейпи минава 7 етапа на контрол на качеството преди да достигне до потребителите.

какво е vapy

VAPY e портативно електронно наргиле – компактно и елегантно, предварително заредено с вкус устройство, което изпарява е-течност на основата на натурален растителен глицерин.

ТЕХНОЛОГИЯТА НА ВЕЙПИ

Иновативната технология на това устройство е все по-предпочитана както от пушачите, така и от голям процент непушачи, защото чрез нея те си доставят удоволствие от пушенето – без лоша миризма и вреди за здравето.

продажби и пазари

Компанията оперира в над 15 световни пазара, като продължава да навлиза в държави извън Европа. На Българския пазар продажбите надминават милион и половина устройства само за последните няколко месеца, а доволните потребители начисляват 5 милиона.

ЕДНОКРАТНи УСТРОЙСТВа С ДЪЛЪГ ЖИВОТ

VAPY наргилета са за еднократна употреба, но могат бъдат ползвани в продължение на 2 години, тъй като вградената им батерия има дълъг  живот и голяма надеждност. Именно затова, Вейпи са едни от най-издръжливите устройства в световен мащаб.

ПРОДУКТОВА ЛИНИЯ

Вейпи разполага с най-голямата продуктора линия, предлагана на пазара. Нашите дизайнери непрестанно разработват различни модели електронни наргилета, с разнообразни цветове, визии и предлагащи огромна гама от вкусове. Устройствата без никотин са разделени в 3 серии модели, съдържащи от 800 до 2500+ ароматни дръпки. 

 

Никотиновата колекция се състои от 3 модела устройства, които предлагат над 15 различни вкуса с 2% съдържание на никотин.

 

Най-новата ни лятна колекция Vapy Vibes се състои от 10 страхотни вкуса електронни наргилета, сред които аромати с и без съдържание на никотин.

ПРОВЕРКА ЗА ГОДИНИ

Моля да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да продължите към сайта.