sales@vapy.bg

*Според „ЗТТСИ“ в България онлайн продажбата на електронни устройства със и без никотин е забранена, тъй като са приравнени към тютюневите изделия. Можете да закупите нашите устройства в над 300 търговски обекта в цялата страна, част от които са описани тук. За повече информация: +359 878 787847

 

НИКОТИНОВИ ПАУЧОВЕ

Нетърпеливи сме да ви запознаем с най-новото попълнение към продуктовата линия на VAPY, а именно VAPY никотинови паучове.

 

Малко повече за продукта

Никотиновите паучове са новият най-модерен начин за приемане на никотин – революционна идея, породена от шведското откритие SNUS. Уникален бленд от никотин, в комбинация с аромати, който задоволява сетивата напълно.

Никопаучовете (наричани също никоторбички) представляват малки бели пакетчета съдържащи синтетични влакна, наситени с никотин и най-разнообразни вкусове. Паучовете са изключително лесни и удобни за употреба навсякъде и по всяко време. Основната идея на продукта е с негова помощ да си набавяте нужната доза никотин дискретно и напълно незабележимо за околните.

Как и къде мога да използвам никотиновите паучове?

Използването на паучовете е максимално улеснено –  чрез лигавицата в устната кухина, където в продължение на половинчасовото си действие субстанцията се разтваря бавно, набавяйки ви необходимата доза никотин в комбинация със страхотен освежаващ вкус. 

Казано по друг начин, случвало ли ви се е да искате неудържимо да запалите цигара, или да вдишате от своето любимо електронно наргиле, но обстановката да не е подходяща? Факторите са много – самолетен полет, важна бизнес среща,  кино прожекция, дълга лекция, посещение в институция или болница и още много. А когато е много студено? Когато сте длъжни да бъдете с маска?

VAPY намери идеалното решение – новите никотинови паучове!

Съдържание и произход

VAPY никотинови пакетчета са изцяло Европейски продукт, който се произвежда от един от най-големите и доказани производители в Европа.

В една кутия VAPY има 20 броя никопакетчета.

Съдържанието на никотиновите паучове е: микрокристална целулоза* (произведена чрез киселинна хидролиза от памучна или дървесна целулоза), най-висок клас медицински никотин, придружен от свежи овкусители, подсладители и овлажнители за максимален комфорт при ползване.

Най-голямото предимство на никопакетчетата е, че те са без съдържание на тютюн и катрани, не оставят неприятна миризима или вкус след себе си и най-важното – тази иновативна технология максимално намалява рисковете за здравето.

Начин на употреба

Правилният начин да използвате никотиновото пакетче е да го поставите под горната си устна, като по този начин паучът седи удобно, а никотинът и ароматите от него се освобождават по контролиран начин, което осигурява ефективна абсорбация на субстанцията от устната лигавица. Така вие не натоварвате белите си дробове чрез инхалиране на токсини, както и не издишвате вредни изпарения, неблагоприятни за вас и околните.

В първите няколко минути от ползването, може да усетите леко приятно изтръпване на венеца, което идва с освобождаването на никотина и ароматите от торбичката. Наслаждавайте се на никотиново изживяване докато се усмихвате или говорите, а ние ви гарантираме, че това, което правите, ще остане напълно незабелязано.

Никотиновият пауч VAPY е предназначен за употреба за период от 30тина минути. Ако искате да прекратите използването му или да го запазите за по-късно, можете да поставите вече употребявания пауч в обособеното за тази цел контейнерче, което се намира в горната част на кутията за максимално удобство.

Никотиновите паучове VAPY са създадени така че да могат да отговарят на предпочитанията на всички потребители и затова се предлагат с различен интензитет на нилкотин – от 10 мг. и 20 мг. Според вашето ниво на толерантност, което се определя от навиците на употребата на никотин, вие бихте могли да направите точния избор, който най-добре пасва на личните ви предпочитания.

Продукт от ново поколение

Никотиновите паучове са модерният наследник на добре познатия от десетилетия снус, но тук тютюнът е напълно премахнат и заменен с медицински клас никотин, което спомага за намаляването на вредата за организма. Паучовете с никотин от ново поколение бързо се превръщат в световен тренд като масово навлизат и на Европейския пазар.

 

Интересен факт е, че в скандинавските държави потреблението на никопаучовете е толкова популярно, че в последната година вече утвърдено заемат 90% пазарен дял, оставяйки конвенционалните цигари да дишат праха им с едва 10%. 

Световните проучвания показват, че никотиновите паучове са предпочитани предимно от дългогодишни пушачи, като чрез тях те преминават към по-лесен, удобен и най-важното много по-безопасен прием на никотин със значително по-ниски нива на токсични вещества.

Внимание!

Никотиновите паучове VAPY са създадени да доставят никотин чрез абсорбция  от лигавицата през венеца и НЕ са предназначени за дъвчене, смучене или поглъщане!

Никопаучовете VAPY са алтернативен вариант за набавянето на никотин на настоящи пушачи и не се препоръчват за:

  • Непушачи
  • Лица под 18- годишна възраст
  • Бременни жени и кърмещи
  • Лица, алергични към никотин
  • Лица със сърдечно заболяване, тежка хипертония и диабет

 

Въпреки че са изключително рядко срещани, са възможни странични ефекти като хълцане, сухота в устата, дразнене на стомаха.

Моля, незабавно преустановете употребата и потърсете медицинска помощ при симптоми на гадене, отпадналост, ускорен или неравномерен пулс, алергична реакция, главоболие или друг неблагоприятен за здравето ви ефект.

ПРОВЕРКА ЗА ГОДИНИ

Моля да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да продължите към сайта.