VAPY вкусове

Безникотиновата линия портативни наргилета Vapy се предлага в 11 страхотни вкуса:

MAGNUM Тропически микс с леден ефект

Насладете се на двойно повече вкус и двойно повече удоволствие с най-новото попълнение в нашата Vape on the go колекция от неустоимо вейпинг изживяване с VAPY MAGNUM, което предоставя цели 1600 наситени плодови дръпки.

MAGNUM Ягодов сладолед с леден ефект

VAPY MAGNUM с вкус на Ягодов сладолед предоставя на своите любители още повече вкус и още повече вейп изживяване със своите неустоими 1600 дръпки.

Банан и ягода с леден ефект

Сладост и съвършенство, събрани в невероятния вкус на банан и ягода. Не много сладък, но доста ароматен, този Vapy вкус ще ви върне към спомените за лято и морски приключения.

Диня с леден ефект

Екзотика, сладост и съвършенство, събрани в класическия вкус на диня. Не много сладък, но доста ароматен, този Vapy вкус ще ви върне към спомените за лято и морски приключения.

Крем брюле

Крем Брюле е вкус, който ще ви върне в детството. Едновременно сладък, но не натрапчив, с послевкус на лек ванилов крем с прегоряла карамелена коричка – тоталният хит за е-течности в цял свят.

Манго с леден ефект

Вкус манго е един от най-екзотичните и търсени вкусове за електронно наргиле. Добавената ледена нотка го прави по-лек и освежаващ, с ярък и изразен плодов вкус.

Праскова и ягода с леден ефект

Едно страхотно съчетание между сладки праскови и свежи ягоди с допълващо ледено усещане. Плодово дуо, едновременно сладко и освежаващо, в което със сигурност ще се влюбите.

Сладка дъвка

Сладък и много ефирен вкус на истинска дъвка. Наситен и изразен, вкусът Сладка дъвка ще провокира желание у вас да правите балончета.

Ледена мента

Изчистен и наситен вкус на мента. Характерен за него е ментоловият аромат и силният леден завършек. Подходящ за хора, които харесват по-натрапчиви и силно изразени вкусове.

Пъпеш с леден ефект

Мек, сладък и ароматен Vapy вкус с приятен освежаващ завършек. Лек и с подчертан плодов аромат, който със сигурност ще се превърне във ваш фаворит.

Дива маракуя

Екзотика, сладост и съвършенство, събрани в тропическия вкус Дива маракуя. Не много сладък, но доста ароматен, този Vapy вкус ще ви върне към спомените за лято и морски приключения.

Vapy EXTRAS

зад качеството на нашите продукти

Система против протичане

специално разработена, за да предпази от изтичане на течност, независимо в каква позиция се намира устройството докато го пренасяте

LED индикатор

в долнача част на устройството има LED индикатор, който светва при всяко дръпване и индикира когато течността е свършила

Голям капацитет на батерията

със своите 550 mAh, вградената литиево-йонна батерия на Vapy гарантира дълга издръжливост на устройството

Ергономичен мундщук

мунщукът на Vapy е с дизайн наподобяващ “патешка човка”, проектиран за най-голямо удобство, така че перфектно да пасне на устните

Изпарител

памучният изпарител от висок клас със съпротивление 2 ома гарантира перфектно изпаряване, като осигурява мек и плътен вкус на течностите

Дизайн

спецаилното меко на допир гумирано покритие осигурява надежден захват, а цветността на устройствата следва най-новата модна тенденция в сектора - сливане на два контрастни цвята в едно

ПРОВЕРКА ЗА ГОДИНИ

Моля да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да продължите към сайта.