sales@vapy.bg

VAPY aromas

Our nicotine VAPY collection of portable shishas has 6 great flavours:

Ледена диня

Един вкус зареден с много свежест и лятно настроение. Изключително лек, ефирен, с аромат на сладка диня и страхотен леден ефект. Този Vapy вкус пресъздава усещане за летен коктейл, със силно подчертан сладък плодов вкус и студена нотка. Ненатрапчив и изкушаващо вкусен, ароматът Ледена диня ще се превърне във Ваш фаворит.

Горски плодове с леден ефект

Една сладка и ароматна комбинация, с доминиращ дъх на горски плодове и допълващо ледено усещане. Този вкус е една сбъдната мечта за любителите на силните и благоуханни комбинации, които обожават горски плодове под всякаква форма. С умерената сладост, която напомня сладко от горски ягоди или боровинки, този Vapy вкус е със страхотен свеж вкус и неустоим.

Праскова

Умерено сладък вкус, със силно изразен аромат. Вкусът праскова се характеризира с плодово благоухание, което пресъздава усещането за прасковен сладкиш. Подходяща е за любителите на плодови аромати, които предпочитат по-сладките и плодови вкусове.

Грозде с мента

Силно изразен вкус с ароматен дъх на истинско грозде. В комбинация с мента, този Vapy вкус е умерено сладък, ненатрапчив и със страхотно свежо усещане. Подходящ е както за есенно-зимния сезон, така и като перфектно допълнение към чаша вино.

Табако ванилия

Vapy вкус, който е безпрецедентен фаворит сред пушачите на конвенционални цигари. Идеята на този аромат е да пресъздава вкуса на истинска ванилова пурета, допълваща се от приятната сладостна нотка на бурбонска ванилия. Подарете си съвършено сладко усещане, което можете да комбинирате с чаша уиски.

Табако класик

Представяме Ви електронно наргиле Vapy с вкус Табако, което създадохме специално за пушачите на конвенционални цигари. Изключително изчистен аромат, с дъх на тютюн и с никотиново съдържание от едва 2%. Насладете се на електронно наргиле с вкус на истинска цигара без наличие на катрани и други вредни вещества.

- Vapy

Vapy EXTRAS

behind our product`s quality are

Система против протичане

Устройствата Vapy с никотин са разработени със специална система, която предпазва от протичане на течност, независимо в каква позиция се намира устройството докато го пренасяте.

LED индикатор

Всяко Vapy устройство има LED индикатор в долнача част, който индикира когато течността е свършила и светва при всяко дръпване.

Голям капацитет на батерията

Никотиновите Vapy имат голяма издръжливост на батерията - чрез вградената литиево-йонна батерия 350 mAh, гарантираща дългата издръжливост на устройството, можете да разчитате на предварителния ѝ заряд до 12 месеца от първата употреба.

Ергономичен мундщук

За максимално удобство при пушене, мунщукът на никотиновото Vapy е с дизайн, наподобяващ “патешка човка”, чрез който пасва перфектно в устата.

Изпарител

Наситеният вкус и силната пара са гарантирани при никотиновите Vapy, благодарение на памучния изпарител от висок клас със съпротивление 2 ома.

Защити

Устройството Vapy с никотин притежава защита от късо съединение и претоварване на батерията, която се активира автоматично при необходимост.

Използване

Никотиновото VAPY наргиле изпарява бeз нaтиcкaнe нa бyтoни. Просто вдишайте през мундщука и устройството ще се включи автоматично. Спрете да го ползвате за 10 секунди и то ще се изключи автоматично.

Никотин

Устройството използва 1.9мл. пълнител за течност, на основата на натурален разстотелен глицерин и 20мг/мл. никотин.

ПРОВЕРКА ЗА ГОДИНИ

Моля да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да продължите към сайта.