sales@vapy.bg

*Според „ЗТТСИ“ в България онлайн продажбата на електронни устройства със и без никотин е забранена, тъй като са приравнени към тютюневите изделия. Можете да закупите нашите устройства в над 300 търговски обекта в цялата страна, част от които са описани тук. За повече информация: +359 878 787847

 

Често задавани въпроси

VAPY е еднократно електронно наргиле, удобно и лесно за употреба. Без нужда от „включване“, то се задейства само от въздушния поток, като при вдишване създава пара, която се получава при изпаряването на течността в устройството.

Основният състав на VAPY течността е растителен глицерин, получен от растителни масла, пропилен гликол и аромати, всички от които широко се използват в хранително-вкусовата промишленост.

Нашата никотинова линия е с 2% съдържание на никотин в течността, което се равнява на 20 мг/мл.

Електронните устройства VAPY са предназначени за лица над 18-годишна възраст. Те могат да се използват от всеки, който иска да замени конвенционалното пушене и да избяга от вредния навик и неприятната миризма.

Нашата богата гама от безникотинови устройства може да се използва и от непушачи, любители на вейпинга, на които им харесва да се наслаждават на богата ароматна пара.

*Хората с високо кръвно налягане, сърдечно-съдови състояния, бременни и кърмещи жени, трябва да се консултират с лекар, преди да използват продуктите.

Tук отговорът категорично е „да“.  В електронните наргилета няма тютюн и някои от другите химикали, които се съдържат в традиционните цигари. Дори и да има малка част никотин в течностите, когато издишвате, парата вече не го съдържа, което означава, че не вреди на околната среда. Също така, ароматните пари не съдържат катран, амоняк, канцерогени или други опасни токсини, които се съдържат в цигарения дим. Всичко това подсказва, че пасивните пушачи няма нужда да се притесняват за здравето си, както когато около тях се пушат конвенционални цигари.

Не се препоръчва употребата на никотин под каквато и да е форма за хора, които НЕ са пушачи. Ние от VAPY НЕ толеририраме продажбата и употребата на електронни наргилета (както никотинови, така и безникотинови) на лица под 18-годишна възраст.

По официални данни, взети от световни проучвания, мнението е единодушно, че по-голяма част от употребяващите никотин са започнали с пушенето на класически цигари, а не на електронни наргилета.

Moжете да откриете всички продукти VAPY в супермаркети Фантастико, BILLA, СBA, ParkMart, Да хапна, Макао, Макс Март, във вериги бензиностанции OMV и ЕКО, както и в над 2500 търговски обекта в цялата страна- предимно магазини за алкохол и цигари.

Поради законовите ограничения, онлайн продажбата на електронни устройства със съдържанието на никотин е забранена.

Ако се затруднявате в откриването на VAPY в магазинната мрежа във Вашето населено място, можете да се свържете с  дистрибутора за региона, в който се намирате, за повече информация. Контакти на нашите дистрибутори може да намерите на страница „контакти“ в сайта.

При интерес към нашите продукти и работа с нас, може да попълните онлайн формуляра за дистрибуция в секция „Партньори“, както и да се свържете с нас на sales@vapy.bg. Освен в страната, ние оперираме на още 9 световни пазара и винаги сме отворени към разрастване на нашия бизнес зад граница.

Вие сте пълнолетен, популярен в социалните мрежи и имате интересни идеи за популяризиране на нашите продукти? Можете да попълните онлайн формуляра в секция “Партньори“ и член на екипа ни ще се свърже с Вас.

В случай че сте направили Вашата поръчка до 17:00 часа, тя ще бъде изпратена още в същия ден и ще бъде доставена на следващия.

Имайте предвид, че ако сте направили своята поръчка в петък с опция доставка до ”личен адрес“, тя може да бъде доставена в понеделник, ако не заявите изричното си желание да я получите в събота преди обяд.

За изпълнение на международни доставки работим с куриерски фирми TNT/Fedex и DHL. Минималното количество устройства, което можете да поръчате е 100 бр. (с изключение на Гърция, където бихме могли да изпълним и по-малка поръчка).

Можете да рециклирате батерията от използваното устройство на обозначените за това места, където обикновено изхвърляте изхабени батерии. Също така, можете да потърсите специално поставените кошове за рециклиране на наргилета Вейпи на територията на цялата страна.

ПРОВЕРКА ЗА ГОДИНИ

Моля да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да продължите към сайта.