sales@vapy.bg

Често задавани въпроси за пауч

Разликата е в съдържащия се в двата продукта никотин. В снусът той е под формата на тютюн, докато в паучовете никотинът е медицински, който е много по-безопасен за употреба.

Правилният начин да използвате никотиновия пауч е като го поставите под горната си устна. Може да използвате този продукт и в други области на устата, според вашето предпочитание, но, употребявайки ги по предназначение, максималният ефект от никопаучовете ви е гарантиран.

Тяхното предназначение е да доставят на организма никотин по иновативен и далеч по-безвреден начин от този на конвенционалните цигари.

Една кутия VAPY никотинови паучове съдържа 20 броя.

Никотиновите паучове VAPY са предназначени за употреба от около 30 минути.

Всичко зависи от това колко често употребявате никотин. На един средностатистически пушач, кутия никотинови паучове би стигнала за период между 2 и 3 дни.

Никопакетчетата VAPY се предлагат с интезитет на никотин от 10 мг. и 20 мг. Навиците ви на употреба на никотин определят силата на милиграмите, които биха били най-подходящи за вас.

Едно е сигурно, че никопаучовете VAPY доставят на организма никотин, много по-пречистен от този на тютюневите изделия. Това е една добра стъпка към преустановяването на вредния навик на пушенето, защото по този начин вие не изпитвате желанието за набавяне на никотин.

Според различни световни проучвания, никопаучовете предлагат трайно намаляване на желанието за пушене- до 4 часа, а при запалимите цигари- до час.

Микрокристалната целулоза се получава при хидролиза от памучна или дървесна целулоза и има широко приложение във фармацевтичната индустрия. В никопаучовете тя намира своето приложение като текстуризатор- средство против слепване.

ПРОВЕРКА ЗА ГОДИНИ

Моля да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да продължите към сайта.