sales@vapy.bg

Какво е Вейпи?

VAPY e портативно електронно наргиле – компактно и елегантно предварително заредено с течност устройство, което изпарява течност на основата на натурален растителен глицерин.

Технологията на Вейпи

Иновативната технология на това устройство е все по-предпочитана както от пушачите, така и от голям процент непушачи, защото чрез нея те си доставят удоволствие от пушенето – без лоша миризма и вреди за здравето.

viber_image_2021-02-11_13-51-29

Еднократно устройство с дълъг живот

VAPY наргилета са за еднократна употреба, но могат бъдат ползвани дълго, тъй като съдържат 3,2мл течност, която се равнява на над 800 ароматни дръпки.

Продуктова линия

Безникотиновата линия портативни наргилета предлага 9-те най-добри и най-търсени вкуса за 2020г., конкретно сред българските потребители, а никотиновата линия с 6 вкуса задоволява напълно разнообразните желания на любителите на по-силни вкусове.

- Vapy

Вейпи е модерно дизайнерско устройство от ново поколение – мини портативно електронно наргиле, предварително заредено с е-течност, която ще ви стигне за цели 800 ароматни дръпки във варианта без никотин и над 500 дръпки във варианта с 2% никотин.

 

Захранван от мощна батерия, Vapy ще ви предостави страхотно вейп изживяване за дълго време навсякъде и по всяко време.

 

Без презареждане, без пълнители, без бутони, устройството се активира от въздушния поток, за да се превърне течността в сладка и ароматна пара.

 

Това малко електронно наргиле може да ви помогне да намалите или изцяло да преустановите вредния навик от пушенето. Vapy е иновативно устройство, което пресъздава усещане за истинско пушене, но с приятен аромат и страхотен вкус. В допълнение на екзотичните и сладки аромати, устройството е със стилен дизайн с меко гумено покритие, което прилича на допир до кадифе.

ПРОВЕРКА ЗА ГОДИНИ

Моля да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да продължите към сайта.